Izbrani okusi za vsakogar

Hladni bife

 
Ta obrok lahko nadomesti kosilo ali večerjo in je primeren ob prilikah, ko je potrebno pogostiti večje število gostov
Gosti stoje ali sede zaužijejo hrano in pijačo, ki je servirana na bifejskih mizah, s katerih izbirajo med več vrstami hladnih jedi,  osvežilnih solat, sladic in sadja.

Coffebreak utrinki

coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak
coffebreak

Izbirate lahko med naslednjimi dobrotami

  • Kava ali čaj z dodatki
  • Sokovi raznih okusov v steklenička 2 dl ali točeni na 1 dl
  • Vode raznih okusov
  • Francoski rogljički polnjeni z marmelado,čokolado ali prazni
  • Čokoladni mafini, mini masleno pecivo
  • Sezonsko sadje, drobno čajno pecivo
  • Kanapeji raznih okusov

Naša ponudba

Bifejske mize so še posebej dekorirane, bodisi s cvetličnimi ali sadnimi aranžmaji.

Strežno osebje skrbi za nemoten potek sprejema, kar pomeni, da odstranjuje oz. deservira posodo,
 steklenino, skrbi
za zadostne količine pijače...vzdržuje red in higieno v prostoru.sadnimi

Obstaja veliko razprav o tem, kdaj so se odmori za kavo dejansko začeli in kje so se začeli. Nekateri ljudje pravijo, da izvirajo iz Afrike, drugi da iz Indije, in tretji da iz Združenih držav Amerike. Skoraj na vseh celinah imajo svojo teorijo o tem. Vsi pa se strinjamo, da je ta prekinitev pri delu pomembna.
Obstaja veliko razprav o tem, kdaj odmori za kavo, dejansko začelo in kjer se je začela. Nekateri ljudje pravijo, da izvira iz Afrike, druge v Indiji, in drugi še vedno v Združenih državah Amerike. Skoraj na vseh celinah, ima terjatev na njem. Kaj se vsi strinjamo, pa je dokazano pomembnost te prekinitve.

Delo vsekakor izčrpava. Ne le telo, ampak tudi um. Stalni pretok monotonih informacij učinkuje na možgane. Dokazano je, da smo zmožni ljudje zbrano in učinkovito delati, poslušati in se koncentrirati učunkovito le dve ure. Nato naši možgani rabijo prekinitev. Kadar si je sami na vzamejo gredo naši možgani sami v stanje počitka in takrat se nam zgodi, da ne vemo kaj smo delali zadnje minute. Na primer beremo dopis in ko pridemo do konca strani ne vemo kaj smo prebrali. To je dober pokazatelj, da naši možgani
potrebujejo počitek. Če si vzamemo nekaj minut, da razbremenimo um, dodamo hranilno snov, ki ima energetsko vrednost (malica, rogljiček,..) in dodamo še odmerek kave ali čaja, smo zopet pripravljeni na sprejemanje novih informacij in učinkovitega dela.

                                                            Vsaka pogostitev je individualna in sestavljena na željo naročnika na podlagi koncepta dogodka ali financ.                                                  Za vse informacije nas lahko pokličete na telefon 00386 40 621 611 ali pošljete povpraševanje po elektronski pošti na naslov                                                                                                                                   gostinstvo@andamea.si